KYLMÄ- ja PAKASTETILOIHIN

rakennamme, toimittamme ja asennamme ovia

 

TOIMITUS

Ovet kuuluvat osana kaikkiin kylmä- ja pakastehuonetoimituksiimme, mutta meiltä voi hankkia ovia myös erikseen. Valmistamme ovet tilausten mukaan tai mittatilaustyönä. Annamme tarvittaessa myös suunnitteluapua kylmätilojen rakenneratkaisuissa. 

 

OMINAISUUKSIA

Toimittamiemme ovien sijainti kylmä- ja pakastehuoneissa voidaan valita vapaasti. Elementit mitoitetaan niin, että erillisiä oviaukon sahauksia ei välttämättä tarvita. Valoaukko mitoitetaan kuljetettavien tavaroiden koon mukaisesti. Saranaovien valoaukot ovat normaalisti 700–1 300 mm. Yli 1 300 mm leveät ovet tehdään joko pariovina tai liukuovina. Liukuovia on saatavana myös automaatilla.

Ovien pintamateriaalit voivat olla samat kuin kylmä- ja pakastehuoneen elementeissä. Vakiotoimituksessa pintalevyt ovat 0,6 mm valkoista elintarvikehyväksyttyä polyesteripintaista teräslevyä. Myös muita pinnoitemateriaaleja on mahdollista käyttää. Tarjolla on esimerkiksi RST/haponkestäviä ratkaisuja.

 

OVIVAIHTOEHTOJA

Kylmätilat voidaan varustaa normaaleilla saranaovilla, pariovilla, heitto-ovilla tai liukuovilla. Kulkuovien sijainti elementtiseinissä voidaan valita vapaasti. Oviaukkojen ja ovien valinnassa on huomioitava kuljetettavien tavaroiden sekä kuljetusvälineiden koko sekä käyntikertojen määrä.

Ovet voidaan varustaa halutuilla lukituksilla.

IMG_0107
IMG_0118

TUTUSTU

KOHTEISIIMME

VHK Kylmärakennus Oy on toimintansa aikana suunnitellut ja toteuttanut kymmeniä erilaisia kylmä- ja pakastetiloja. Alla esimerkkejä kohteistamme. 

Kotivara Oy, Oulu - pororuhovarastot, paloittelu- ja hallitilat, sekä meetvursti-uunit, Erosen Kala Oy, Savonlinna, Prisma Limingantulli, Oulu, SALE, Lyötty, Oulu, Kauppakeskus Valkea, Oulu, S-market Tuira Oy, Huovisen leipomo, Oulu

VHK-Kylmärakennus Oy