Kylmä- ja pakastehuoneet
Kylmä- ja pakkastilojen ovet
Kylmäkonttien valmistus ja vuokraus

  pakasteovet
 

Pintamateriaalit
Kuumasinkitty ja elintarvikehyväksyttyä polyesteriä. Myös muut pinnoitteet ovat mahdollisia. esim. RST/haponkestävä.

 
 


Elementtien rakenteet koostuvat kuumasinkittyjen peltien väliin vaahdotetusta polyuretaanista, joka muodostaa yhtenäisen sandwich-rakenteen. Normaalisti sileiden pintapeltien vahvuus on 0,6 mm.
Hyllyt ovat kuumasinkittyjä polyesteripintaisia tai RST-hyllyjä. Kannakkeet ja säätökiskot ovat joko epoksipulverimaalattua terästä tai alumiinia. Hyllyjen syvyydet ovat 250-500 mm. Hyllytasoja voi olla useampia. Seinäelementtiin kiinnitetyllä säätökiskolla olevan hyllystön enimmäiskuormitus on 300 kg/m ja yhden hyllytason 80 kg/m.
Hyllystöjä on saatavana myös vapaasti lattialla seisovina.
Elementtihuoneet toimitetaan joko paikoilleen asennettuina tai materiaalit halutussa laajuudessa. Mitoitus on vapaa

  kymatilat
 


Kylmä- ja pakkastilojen ovet

Kylmähuoneiden ja pakastehuoneiden ovet vakiokokoisia ja voidaan valmistaa myös tarvittavaan erikoismittaan. Annamme tarvittaessa suunnitteluapua kylmätilojen rakenneratkaisuissa. Liukuovia on saatavana myös automaatilla.

Kylmätilat voidaan varustaa normaaleilla saranaovilla, pariovilla, heitto-ovilla tai liukuovilla. Kulkuovien sijainti elementtiseinissä voidaan valita vapaasti. Oviaukkojen ja ovien valinnassa on huomioitava kuljetettavien tavaroiden sekä kuljetusvälineiden koko sekä käyntikertojen määrä.
Ovet voidaan varustaa halutuilla lukituksilla. Ovien pintamateriaalit ovat samat kuin elementeissä.

 
       
   
© VHK Kylmärakennus Oy