VHK Kylmärakennus Oy 

VHK Kylmärakennus Oy toimittaa ja rakentaa yli 30 vuoden kokemuksella kylmä- ja pakastehuoneita sekä tiloihin kuuluvia ovia.

Toimitamme myös erilaisiin käyttötarkoituksiin sopivia kylmä- ja pakastekontteja sekä peräkärryjä.

Toimitukset ja palvelut kaikkialle Suomeen.

Kylmähuoneiden ja pakastehuoneiden ovet valmistamme tilausten mukaan tai mittatilaustyönä. Annamme tarvittaessa suunnitteluapua kylmätilojen rakenneratkaisuissa. Liukuovia on saatavana myös automaatilla.

Ovien sijainti huoneissa voidaan valita vapaasti. Elementit mitoitetaan niin, että erillisiä oviaukon sahauksia ei välttämättä tarvita. Valoaukko mitoitetaan kuljetettavien tavaroiden koon mukaisesti. Saranaovien valoaukot ovat normaalisti 700 – 1300 mm. Yli 1300 mm leveät ovet tehdään joko pariovina tai liukuovina. Liukuovia on saatavana myös automaatilla.

Kylmä- ja pakastehuonetoimituksiin kuuluvat tilojen suunnittelu, erilaiset hyllyratkaisut, lattia- seinä- ja kattoelementit, ovet, listat ja tarvikkeet.

Elementtien valmistus alkaa asiakkaan hyväksyttyä mittapiirustukset. Elementeissä on uros-naaras ponttaus ja elementit liitetään toisiinsa pikalukoilla tai ilman. Elementtien rakenne koostuu polyesteripintaisesta teräslevystä ja polyuretaanieristeestä jonka vahvuudet ovat 60 mm, 80 mm, 100 mm, eristeen tiheys on n. 40 kg/m3. Eriste ei sisällä CFC- ja HCFC-aineita. Vakiotoimituksessa elementtien pintalevyt ovat 0,6 mm valkoista elintarvikehyväksyttyä  polyesteripintaista teräslevyä. Lattiaelementin pinta on yleensä 12 mm liukuestepintaista vaneria. Myös muita pinnoitemateriaaleja on mahdollista käyttää.


Tarjoamme kylmätilojen asennustöitä.

Valmistamme ja vuokraamme kylmätilakontteja ja peräkärryjä.

Kysy lisää. 
   
       
   
© VHK Kylmärakennus Oy